Qnetdagen 2020 - Att leda i kris

Vi ställer inte in, vi ställer om.

Varmt välkomna till Qnetdagen 2020 – ett digitalt möte på temat Att leda i kris. Inga åhörare – men självklart ska du vara med som deltagare!

Datum och tid: torsdag den 19 november kl 14.00-16.45 

Var: cyberspace, dvs digitalt

Vad vi förväntar oss av dig: Att du är med och aktivt lyssnar och deltar i diskussioner och omröstningar under dagen. Att du är öppen för nya perspektiv och delar med dig av dina erfarenheter. 

Vad vi lovar dig att vi kommer att leverera:Ett aktuellt och spännande program, med briljanta talare och engagerade branschkollegor. 

Vilka får du möjlighet att interagera med under Qnetdagen 2020? 

Varg Gyllander: Har som tidigare presschef för Stockholmspolisen ständigt stått i stormens öga och hanterat stora som små kriser i över 10 år. Slog igenom internationellt med sina polisromaner om kriminalteknikerna Ulf Holtz och Pia Levin, och hans andra thrillerserie är nu under bearbetning för att bli teveserie.  

Misse Wester: Har i över tjugo års tid varit knuten till Lunds universitet, och forskat om människors agerande i när samhället befinner sig i kris. Men något liknande det som nu sker, på grund av den pandemi som orsakats av spridningen av det nya coronaviruset och sjukdomen covid-19, har hon aldrig upplevt själv. 

Rikspolischef Anders Thornberg: Kom till Polisen i ett läge när myndigheten befann sig i gungning efter en omvälvande omorganisation. Två år senare slog Corona-krisen till, och i ett redan pressat samhällsläge ökade pressen på medarbetarna ytterligare. 

Christina Stielli: Debuterade som skönlitterär författare 2010 med romanen ”Jag älskar dig inte”, om den egna erfarenheten av att växa ur kris. Hon är en av våra mest populära föreläsare inom områden som arbetsglädje, kommunikation, medarbetarskap och förändring och har flera gånger tilldelats den prestigefulla utmärkelsen ”Årets kvinnliga talare”.   

Självklart utser vi årets Qnetpristagare i vanlig ordning! 

Säkra din plats redan idag och skicka din anmälan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Länk till evenemanget meddelas anmälda några dagar innan evenemanget. 

 

 

-----------------------------

Qnet är en förening med ändamål att skapa samverkan mellan kvinnor i ledande befattning som arbetar med säkerhet i olika roller och verksamheter eller utbildar sig inom säkerhet. Qnet är en mötesplats där medlemmarna kan utbyta kunskaper och erfarenheter.

Qnet initierades 2008. Det första årsmötet hölls den 10 mars 2009 och sedan den 24 augusti samma år är Qnet en registrerad förening. Styrelsen har sitt säte i Stockholm men förhoppningen är att Qnet snart ska finnas representerat på flera orter i Sverige.

I dag har Qnet 100 medlemmar över hela landet.

Qnet ordnar regelbundet nätverksträffar där medlemmarna får möjlighet att nätverka och lyssna på föredrag, både av egna medlemmar och externa föreläsare. 2010 infördes Qnet Trophy, en tävling där medlemmarna tävlar om Qnets åtråvärda pokal.

Nätverksträffar arrangeras i form av frukostmöten, lunchmöten och kvällsaktiviteter. Syftet med de varierande formerna är att alla medlemmar ska ha möjlighet att medverka någon gång. På en del av nätverksträffarna finns det möjlighet för medlemmarna att ta med sig kollegor eller andra kontakter.

Qnet har regelbundet återkommande after works där medlemmarna kan träffas mer spontant och lära känna varandra. Det är bra tillfällen att ta med sig någon som är intresserad av att bli medlem.

Monday the 30th. Webmaster Joakim Carlsson Mail: Jockz0rz@telia.com