Qnet´s årsmöte 2024

Kallelse till årsmöte

Qnet håller hybrid årsmöte fredagen den 8 mars 2024.

Tid: Årsmötet 16:00-16:45 därefter presentation av vår sponsor Svensk Brand-& Säkerhetscertifiering AB och sedan mingel med lätt mat och dryck. Avslut runt 19:00

Plats: Svensk Brand-& Säkerhetscertifiering AB lokaler på Rosenlundsgatan 40, Stockholm och Microsoft Teams

Anmälan: Sker via följande länk och senast den 4 mars

Läs gärna igenom de handlingar som kommer att skicka ut till den mailadress du angivit när du registrerade dig som medlem två veckor innan mötet enligt stadgarna. Handlingarna kommer innehålla; dagordning, verksamhetsberättelse 2023, ekonomisk berättelse 2023 inkl. resultat- & balansräkning, revisionsberättelsen 2023, verksamhetsplan med budget 2024 samt fullmakt. Saknar du mailet så hör av dig till qnetsakerhet@gmail.com.

Vi behöver veta hur många som kommer så se till att anmäla dig via länken. I anmälan kommer du få ange om du har några allergier eller om du avser att delta fysiskt eller digitalt. Anger du att du vill delta digitalt så glöm inte att höra av dig till qnetsakerhet@gmail.com när det närmar sig för att få tillgång till möteslänken.

Det är viktigt att vi är tillräckligt många för att kunna fatta beslut så missa inte chansen att göra din röst hörd, och mingla med oss andra!

Kan du inte komma så lämna en fullmakt till en medlem som kan rösta i ditt ställe på mötet. Fullmakten kommer finnas bifogad i mailet tillsammans med övriga handlingar inför mötet.

Välkommen!

Styrelsen


Föregående
Föregående

Tack SRI för ett bra event!

Nästa
Nästa

Välkommen på inspirationsföreläsning och mingel med SRI!