Digital jullunch med Lina!

Häng med oss på en digital jullunch!

I början av oktober hade vi en digital lunch där en av Qnet´s grundare, Lotta Salomonsson, berättade om nätverkets historia. Nu är det dags att få höra vår ordförande, Lina Ilmrud, berätta om sin resa i Qnet från medlem till ordförande - en del av vårt Qnetskap.

Boka in onsdagen den 20 december mellan kl: 11:15-11:45 i din kalender. Länk (Microsoft Teams) skickar vi ut när det närmar sig och till den mailadress du angett i anmälan.

Alla är välkomna, medlem som icke medlem, så känner du någon som är nyfiken på att höra om Linas resa - vårt Qnetskap? Bjud då med personen genom att du antingen själv anmäler personen/personerna eller dela länken så att personen/personerna själva kan göra en anmälan.

Vi kommer dessutom att ha en liten jultävling där man kan vinna ett års gratis medlemskap som man antingen kan nyttja själv eller ge bort i julklapp till någon man känner. Vad innebär tävlingen då? Jo, det är enkelt; den som har den bästa julinspirerade bakgrundsbild i Teams vinner. Lunchen är ju digital så alla som deltar kommer få rösta på den bakgrundsbild man tycker är bäst. 

Se till att anmäla dig här redan idag!

Sista anmälningsdag är tisdag den 19 december och vid anmälan får du alltid en bekräftelse från Simple Signup så håll koll i skräpposten.

Hoppas att vi syns!

Styrelsen för Qnet

Föregående
Föregående

Fantastisk jullunch med Lina!

Nästa
Nästa

Qnet stödjer Tjejzonen!