Årsmöte 2020

Varmt välkommen till Qnets årsmöte. Som traditionen bjuder så välkomnar vi alla medlemmar till årsmöte i Qnet på den internationella kvinnodagen. Vi bjuder på en av Stockholms allra bästa afternoon tea och har fått matsalen till vårt förfogande för årsmötet. Vi träffas klockan 16:30 på Lady Hamilton Hotel, Storkyrkobrinken 5 i Gamla stan. Efter årsmötet ges möjlighet att mingla och knyta kontakter med andra Qnetare. 

Vi ser gärna så många medlemmar som möjligt på plats, vi behöver ha 20% av medlemmarna närvarande för att vara beslutmässiga. Har du inte möjlighet att vara med, förse gärna någon annan medlem med fullmakt, en fullmakt finns bland årsmöteshandlingarna. 

Din anmälan skickas till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. senast den 2 mars.

 

Årsmöteshandlingar

Inför årsmötet finns flera handlingar att ta del av, är du medlem finns de i ett mailutskick från den 23 februari. Läs igenom och skriv gärna ut dessa till årsmötet. Det kommer inte att finnas uppkopierade handlingar att ta del av på plats, utan vi förutsätter att alla skriver ut materialet på förhand. 

Valberedningen som består av Lena-Maria Fritzberg och Hanna Stenvall arbetar för fullt med att ta fram förslag till 2020/2021 års styrelse samt revisorer. 

Varmt välkommen! 

 

Styrelsen 

Monday the 30th. Webmaster Joakim Carlsson Mail: Jockz0rz@telia.com