Qnetdagen 2020 - Att leda i kris

Vi ställer inte in, vi ställer om.

Varmt välkomna till Qnetdagen 2020 – ett digitalt möte på temat Att leda i kris. Inga åhörare – men självklart ska du vara med som deltagare!

Datum och tid: torsdag den 19 november kl 14.00-16.45 

Var: cyberspace, dvs digitalt

Vad vi förväntar oss av dig: Att du är med och aktivt lyssnar och deltar i diskussioner och omröstningar under dagen. Att du är öppen för nya perspektiv och delar med dig av dina erfarenheter. 

Vad vi lovar dig att vi kommer att leverera:Ett aktuellt och spännande program, med briljanta talare och engagerade branschkollegor. 

Vilka får du möjlighet att interagera med under Qnetdagen 2020? 

Varg Gyllander: Har som tidigare presschef för Stockholmspolisen ständigt stått i stormens öga och hanterat stora som små kriser i över 10 år. Slog igenom internationellt med sina polisromaner om kriminalteknikerna Ulf Holtz och Pia Levin, och hans andra thrillerserie är nu under bearbetning för att bli teveserie.  

Misse Wester: Har i över tjugo års tid varit knuten till Lunds universitet, och forskat om människors agerande i när samhället befinner sig i kris. Men något liknande det som nu sker, på grund av den pandemi som orsakats av spridningen av det nya coronaviruset och sjukdomen covid-19, har hon aldrig upplevt själv. 

Rikspolischef Anders Thornberg: Kom till Polisen i ett läge när myndigheten befann sig i gungning efter en omvälvande omorganisation. Två år senare slog Corona-krisen till, och i ett redan pressat samhällsläge ökade pressen på medarbetarna ytterligare. 

Christina Stielli: Debuterade som skönlitterär författare 2010 med romanen ”Jag älskar dig inte”, om den egna erfarenheten av att växa ur kris. Hon är en av våra mest populära föreläsare inom områden som arbetsglädje, kommunikation, medarbetarskap och förändring och har flera gånger tilldelats den prestigefulla utmärkelsen ”Årets kvinnliga talare”.   

Självklart utser vi årets Qnetpristagare i vanlig ordning! 

Säkra din plats redan idag och skicka din anmälan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Länk till evenemanget meddelas anmälda några dagar innan evenemanget. 

Monday the 30th. Webmaster Joakim Carlsson Mail: Jockz0rz@telia.com