Vi ställer inte in, vi ställer om.

Varmt välkomna till Qnetdagen 2020 – ett digitalt möte på temat Att leda i kris. Inga åhörare – men självklart ska du vara med som deltagare!

Datum och tid: torsdag den 19 november kl 14.00-16.45 

Var: cyberspace, dvs digitalt

Vad vi förväntar oss av dig: Att du är med och aktivt lyssnar och deltar i diskussioner och omröstningar under dagen. Att du är öppen för nya perspektiv och delar med dig av dina erfarenheter. 

Vad vi lovar dig att vi kommer att leverera:Ett aktuellt och spännande program, med briljanta talare och engagerade branschkollegor. 

Vilka får du möjlighet att interagera med under Qnetdagen 2020? 

Varg Gyllander: Har som tidigare presschef för Stockholmspolisen ständigt stått i stormens öga och hanterat stora som små kriser i över 10 år. Slog igenom internationellt med sina polisromaner om kriminalteknikerna Ulf Holtz och Pia Levin, och hans andra thrillerserie är nu under bearbetning för att bli teveserie.  

Misse Wester: Har i över tjugo års tid varit knuten till Lunds universitet, och forskat om människors agerande i när samhället befinner sig i kris. Men något liknande det som nu sker, på grund av den pandemi som orsakats av spridningen av det nya coronaviruset och sjukdomen covid-19, har hon aldrig upplevt själv. 

Rikspolischef Anders Thornberg: Kom till Polisen i ett läge när myndigheten befann sig i gungning efter en omvälvande omorganisation. Två år senare slog Corona-krisen till, och i ett redan pressat samhällsläge ökade pressen på medarbetarna ytterligare. 

Christina Stielli: Debuterade som skönlitterär författare 2010 med romanen ”Jag älskar dig inte”, om den egna erfarenheten av att växa ur kris. Hon är en av våra mest populära föreläsare inom områden som arbetsglädje, kommunikation, medarbetarskap och förändring och har flera gånger tilldelats den prestigefulla utmärkelsen ”Årets kvinnliga talare”.   

Självklart utser vi årets Qnetpristagare i vanlig ordning! 

Säkra din plats redan idag och skicka din anmälan till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Länk till evenemanget meddelas anmälda några dagar innan evenemanget. 

Varmt välkommen till Qnets årsmöte. Som traditionen bjuder så välkomnar vi alla medlemmar till årsmöte i Qnet på den internationella kvinnodagen. Vi bjuder på en av Stockholms allra bästa afternoon tea och har fått matsalen till vårt förfogande för årsmötet. Vi träffas klockan 16:30 på Lady Hamilton Hotel, Storkyrkobrinken 5 i Gamla stan. Efter årsmötet ges möjlighet att mingla och knyta kontakter med andra Qnetare. 

Vi ser gärna så många medlemmar som möjligt på plats, vi behöver ha 20% av medlemmarna närvarande för att vara beslutmässiga. Har du inte möjlighet att vara med, förse gärna någon annan medlem med fullmakt, en fullmakt finns bland årsmöteshandlingarna. 

Din anmälan skickas till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. senast den 2 mars.

 

Årsmöteshandlingar

Inför årsmötet finns flera handlingar att ta del av, är du medlem finns de i ett mailutskick från den 23 februari. Läs igenom och skriv gärna ut dessa till årsmötet. Det kommer inte att finnas uppkopierade handlingar att ta del av på plats, utan vi förutsätter att alla skriver ut materialet på förhand. 

Valberedningen som består av Lena-Maria Fritzberg och Hanna Stenvall arbetar för fullt med att ta fram förslag till 2020/2021 års styrelse samt revisorer. 

Varmt välkommen! 

 

Styrelsen 

Välkommen till en trevlig kväll med Qnet!

När: 16 januari 16:45

Var: O'Learys Tolv Stockholm Event Center, Arenavägen 69

Hur: Minicurling, shuffleboard, en öl/vin/läsk & mat samt fika, kostnad 489kr per person.

 

Anmälan görs senast 20/12 genom att swisha 489kr till 0708164222, Lena Maria Fritzberg, ange i anmälan ditt namn och om du vill äta cheddar cheese burgare eller ceasarsallad alt. veg. och ev. allergier.

 

Monday the 30th. Webmaster Joakim Carlsson Mail: Jockz0rz@telia.com