Varmt välkommen till Qnets årsmöte. Som traditionen bjuder så välkomnar vi alla medlemmar till årsmöte i Qnet på den internationella kvinnodagen. Vi bjuder på en av Stockholms allra bästa afternoon tea och har fått matsalen till vårt förfogande för årsmötet. Vi träffas klockan 16:30 på Lady Hamilton Hotel, Storkyrkobrinken 5 i Gamla stan. Efter årsmötet ges möjlighet att mingla och knyta kontakter med andra Qnetare. 

Vi ser gärna så många medlemmar som möjligt på plats, vi behöver ha 20% av medlemmarna närvarande för att vara beslutmässiga. Har du inte möjlighet att vara med, förse gärna någon annan medlem med fullmakt, en fullmakt finns bland årsmöteshandlingarna. 

Din anmälan skickas till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. senast den 2 mars.

 

Årsmöteshandlingar

Inför årsmötet finns flera handlingar att ta del av, är du medlem finns de i ett mailutskick från den 23 februari. Läs igenom och skriv gärna ut dessa till årsmötet. Det kommer inte att finnas uppkopierade handlingar att ta del av på plats, utan vi förutsätter att alla skriver ut materialet på förhand. 

Valberedningen som består av Lena-Maria Fritzberg och Hanna Stenvall arbetar för fullt med att ta fram förslag till 2020/2021 års styrelse samt revisorer. 

Varmt välkommen! 

 

Styrelsen 

Välkommen till en trevlig kväll med Qnet!

När: 16 januari 16:45

Var: O'Learys Tolv Stockholm Event Center, Arenavägen 69

Hur: Minicurling, shuffleboard, en öl/vin/läsk & mat samt fika, kostnad 489kr per person.

 

Anmälan görs senast 20/12 genom att swisha 489kr till 0708164222, Lena Maria Fritzberg, ange i anmälan ditt namn och om du vill äta cheddar cheese burgare eller ceasarsallad alt. veg. och ev. allergier.

 

Vid Qnetdagen 2019 på Nalen utsågs årets vinnare av Qnetpriset. Malin Ekblad fick ta emot priset med motiveringen: 

 

"Malin Ekblad har målmedvetet verkat för ett modernt och samverkande säkerhetsarbete i de tre kommunerna Trelleborg, Vellinge och Skurup. Genom sitt arbete och engagemang är hon en etablerad och välkänd säkerhetsprofil, inte bara i södra Sverige.

Hon brinner för god samverkan och brottsförebyggande arbete och arbetar på både strategisk, taktisk och operativ nivå i alla led. Genom sin starka drivkraft får hon också andra att ta säkerhetsfrågorna på allvar och engagera sig. Som ordförande i Offsäk sätter hon dessutom trygghet och säkerhet i offentlig sektor högt på agendan. Malins enträgna, resultatorienterade arbete och stora entusiasm gör henne till en sann förebild och en mycket värdig vinnare av Qnetpriset 2019."

 

Sunday the 9th. Webmaster Joakim Carlsson Mail: Jockz0rz@telia.com