Arbetsgrupper

Qnet har tidigare haft arbetsgrupper med syfte att samtliga medlemmar ska ha möjlighet att kunna bidra till Qnets löpande utveckling. Inom Qnet finns så många olika kompetenser och idéer som kan komma fram varför vi på årsmötet valde att åter starta igång arbetet. Varje team har en styrelsemedlem som sammankallande som ni kan anmäla intresse direkt till. 

Struktur

Team struktur kommer att arbeta med att ta fram och föreslå lagring av Qnets dokumentation och mailhantering samt ta fram nomineringsplan för stipendiat till Qnetdagen. Gruppen ansvarar även för hela nomineringsprocessen och tar fram förslag på vinnare till styrelsen. Teamet leds av Therese Palmquist Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 
Sponsring
Team sponsring tar fram riktlinjer för hur Qnet löpande ska arbeta med sponsorer och säkerställa nyttan för dem samt hur vi ska arbeta med spnsorer för Almedalsaktiviteterna. Gruppen ska även göra en översyn av avtalen och fakturering. Teamet leds av Elin Bäck Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

 

Marknad/kommunikation 

Team marknad/kommunikation ska ta fram en övergripande kommunikationsstrategi för Qnet samt ta fram en kommunikationsplan för verksamhetsåret 2017/2018. Teamet leds av Lena Hansson Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 

 

Aktivitet

Team aktivitet arbetar med att utveckla innehåll på de aktiviteter som är planerade för hösten (Qnetdagen exkluderad) samt gör förslag på vårens aktiviteter. Teamet leds av Malin Nelsäter Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Thursday the 25th. Webmaster Joakim Carlsson Mail: Jockz0rz@telia.com