Karl Sandberg Konsult - Ny sponsor till Qnet

Välkommen Karl Sandberg Konsult!

Vi är stolta och glada att välkomna ytterligare en sponsor till Qnet - Karl Sandberg Konsult.

“Karl Sandberg, bakgrund över 25 år i Bevakning och säkerhetsbranschen. Skulle tro den enda som har DNA från alla tre stora bolag (Securitas, SBT/Nokas/nya Avarn, G4S/gamla Avarn), BYA samt Transport (varit skyddsombud, huvudskyddsombud, regionalt skyddsombud). Nu senast drygt 10 år som HR, kvalitet-chef på Avarn. Har varit med om många sammanslagningar av verksamheter, många händelser och mött de flesta. Det som får mig att brinna lite extra är systematiskt arbetsmiljöarbete, likabehandling, miljö- och kvalitetsarbete, utbildningsfrågor och hur dessa hör samman. Är idag en 10-kampare inom många områden och tycker det är extra intressant hur man kan kombinera olika områden för synergier och utveckling. Van att ta med mig dessa kunskaper i möte med kunder och andra organisationer.

Är idag egen konsult, se brevfoten, och har just nu flera uppdrag, även internationella klienter.

Privat är jag en läsande person (filosofi, poesi, skönlitteratur), tränande och funderar mycket på livsstil, klimat och miljöfrågor. Vill leva allt mer enklare.

Vill stötta Qnet då jag vet att detta behövs nu mer än någonsin då negativa konservativa krafter har fått oroande morgonluft, och som aldrig kommer underlätta för kvinnor att få komma till sin rätt.”

Tack Karl! Du ansluter till Qnets imponerande sponsornätverk med många aktörer från säkerhetsbranschen. Vi tackar ödmjukast för allt stöd från er sponsorer.

Föregående
Föregående

Årsmöte Qnet 2023

Nästa
Nästa

Qnetevent hos vår sponsor Vesper Group